Project Description

Målgruppe

For dig som gerne vil:

  • Have indsigt i hvordan de narrative perspektiver kan bruges i arbejdet med mennesker, det tværfaglige samarbejde og i ledelse af dig selv og andre
  • Udvikle dine evner til at se muligheder og handle ind i dem, både for dig som den professionelle og for borgeren
  • Få ny energi og mod til at handle på det, som du oplever svært eller ”bøvlet”
  • Styrke det kollegiale netværk gennem et fælles sprog, så den nye viden bruges i hverdagen.

Kursusbeskrivelse

Du får et grundlæggende kendskab til narrative perspektiver herunder den teoretiske og filosofiske baggrund, samt metoder og etik. Du vil lære og træne forskellige metoder, der væsentligst består i at skabe nye og mere foretrukne fortællinger, eksternalisering af problemer, anvendelsen af samtalekunst og styrkelse af identitet og færdigheder igennem bevidning.

Deltagerne lærer at strukturere og styre samtaler, så der både er plads til at forholde sig til vanskeligheder og fokusere på muligheder.

Program

Kurset består af  4 dages undervisning med forslag til træningsopgaver. Arbejdsformen er en blanding af oplæg, dialoger, undersøgelse, refleksion og øvelser i mindre grupper.

Underviser

Charlotte Eli har de sidste 25 år arbejdet med undervisning og udviklingsprocesser, der får alle til at udfolde sig som opmærksomme, nærværende og eftertænksomme mennesker, og hvor den enkelte føler sig styrket.

Deltager forudsætninger

Kurset er for alle, der arbejder med andre mennesker, så både medarbejdere og ledere inden for alle fagområder er velkomne.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.