fbpx
/Foredrag med Marie Brixtofte
Indlæser Begivenheder

Tilmeldingsfrist 9. september 2019, eller så længe der er ledige billetter.

 

Marie Brixtofte
Psykolog og forfatter

Livet med en alkoholisk far – og sorgen ved tabet

Marie fortæller om sin barndom og opvækst med sin far, den populære Farumborgmester og Venstrepolitiker Peter Brixtofte, som kæmpede med et massivt alkoholmisbrug.

Oplev et foredrag, der handler om, hvordan det er at vokse op med en far, der drikker. Få en personlig og ærlig indsigt i misbruget, omsorgssvigten og om kampen for at beskytte sin far og hans omdømme. Peter Brixtofte døde i 2016, og derfor fortæller Marie også om, hvordan hun blev væltet omkuld af den store sorg.

Marie Brixtofte har beskrevet sin historie omkring farens alkoholmisbrug i bogen “Kun når det regner” (2019). Her kommer hun ind på alle de påvirkninger, som hendes fars misbrug og død har haft på hende og hendes liv – både på godt og ondt.

Hvis vi lærer at tale sammen om alkoholmisbrug, så bliver det lettere at hjælpe pårørende og dem, der selv er ramt af et alkoholmisbrug. Marie er i dag autoriseret psykolog hos organisationen Børn, Unge & Sorg og bruger sine egne erfaringer til at tale med dem, der befinder sig midt i en svær periode.

 

Marie Brixtofte giver dig

  • et debatskabende foredrag om et tabubelagt emne
  • indsigt i en populær politikers liv og om bagsiden af medaljen
  • inspiration til selv at håndtere pårørende og dem, der er ramt af et alkoholmisbrug

 

Andre siger om foredraget:
“Vi havde stor glæde af et besøg og foredrag af Marie Brixtofte. (…) Med en blanding af personlig fortælling og faglig indsigt formåede Maries foredrag at skabe viden og forståelse for kommunens frontpersonale. Den viden og forståelse vil bidrage til et øget fokus på området og forhåbentlig et fagligt mod til at handle hvor der er bekymringer for et barn. Den personlige beretning, fortalt med kærlighed og passion, oplevede jeg som særdeles virkningsfuld i forhold til at skabe debat og interesse for de børn der dagligt må leve i en barndom præget af misbrugsproblematikker.”
– Irene Lerche, Leder Barnets Blå Hus Frederikshavn

 

Program

2 timers foredrag inkl. pause og spørgsmål

 

Parkering

Du kan parkere gratis på PS Videnscenter p-plads. Der er indkørsel til parkering via Ydervang 11, 4300 Holbæk.

Billetter

50 ledige
Foredrag med Marie Brixtofte240,00 DKK inkl. moms