fbpx
/Psykodrama som konfliktløsningsmodel
Indlæser Begivenheder

Tilmeldingsfrist 9. september

Denne workshop foregår kl. 18.30-21.30. Du har også mulighed for at tilmelde dig workshop kl. 14.30-17.30

Workshop kl. 14.30-18.30

Målgruppe

Kurset henvender sig til firmaejere, ledere, psykologer, terapeuter og andre fagligt interesserede. Alle kan deltage i workshoppen uden tidligere erfaring med dramatiske teknikker.

 

Beskrivelse

Workshoppen starter med en kort teoretisk introduktion til psykodrama og de psykodramatiske teknikker. Herefter oplever du, hvordan rollespil og psykodramatiske teknikker, på en tryg og positiv måde, kan afdække og bevidstgøre “blinde pletter“ i vores interaktion med andre.

Gennem rollespil øver vi nye handlemåder i konflikter uden at risikere at “betale prisen” som i det virkelige liv. Det giver dig mulighed for at handle på nye måder i konfliktfyldte situationer.

 

Program

3 timers workshop inkl. pause på 20 min. Der serveres kaffe/te og kage i pausen (inkluderet i billetprisen)

 

Underviser

Nina Rotenberg, M.A.
Nina Rotenberg har 20 års erfaring som autoriseret psykodramaterapeut, er autoriseret supervisor og organisationskonsulent. Hun har 20 års erfaring fra private praksis med individuel- og gruppeterapi og har i mange år været foredragsholder på internationale psykologkonferencer.

Hun har 13 års erfaring som underviser på Lesley University, Tel Aviv, Israel (afdeling af Lesley University, Boston, USA), Haifa University, Haifa, Israel og Københavns Universitet, samt 7 års erfaring fra børn- og ungdomspsykiatrien.

 

Yderligere information

Tilmeldingsfrist 9. september 2019 eller så længe der er ledige billetter. Der er plads til 12 deltagere på workshoppen.

Der vil blive serveret kaffe, te, og kage i pausen.

Der er indkørsel til PS Videnscenters gratis P-pladser via Ydervang 11.

Billetter

12 ledige
Psykodrama som konfliktløsningsmodel200,00 DKK inkl. moms