Ledercoaching – et tilbud for ledere og lederteams

Hvad er coaching?

International Coach Federation definerer executive coaching således:
”Professionelle coaches tilbyder et fortløbende partnerskab med den enkelte leder, designet til at understøtte denne i at skabe resultater i såvel det professionelle som det personlige liv. Disse coaches er trænet i at tilrette processen til de individuelle behov og sætter lederen i en ressourcefuld tilstand, hvorved den enkelte leders iboende potentiale fremelskes og tages i anvendelse.”
Der er altså tale om en fortrolig, professionel relation mellem en leder og en coach i et individuelt tilrettelagt samtaleforløb, der giver lederen mulighed for, med professionel sparring, at træde et skridt tilbage og reflektere over egne tilgange og præstationer sat op imod de krav og udfordringer, som lederen står over for i dagligdagen.

Et samtaleforløb tilpasses efter dine behov, og aftales løbende.

Hver coachingsamtale er á 1½ time pr. gang, og koster 1800 kr

Hvem er vores ledercoaches – og hvordan booker du dem?

Susanne Sondrup Eriksen har gennem mange år coachet ledere og lederteams og har en bred erfaring. Jeg er ansat som intern leder- og medarbejder coach i flere kommuner. Jeg er uddannet systemisk coach fra Attractor/Rambøl og min coaching er fokuseret på at skabe udvikling og sparring via en alsidig værktøjskasse. Jeg er selv tidligere leder fra socialpsykiatrien og har igennem årene undervist og coachet mange medarbejdere og ledere indenfor socialpsykiatrien, primært i København og Faxe. Jeg har siden 2006 undervist på Diplom i Ledelse, primært i det personlige lederskab og i ledelse og coaching. Jeg arbejder desuden også med metoder til hvordan du som leder kan forebygge og håndtere stress hos sig selv og blandt dine medarbejdere.

Se mere på www.susannesondrup.dk Du kan kontakte hende på telefon 2384 8342 og kontakt@susannesondrup.dk

Charlotte Eli coacher ledere og lederteam og har en bred erfaring fra mange forskellige organisationer. Jeg er uddannet systemisk coach fra Attractor/Rambøl. Min teoretiske tilgang til coaching er primært funderet i en narrativ tilgang, suppleret med et socialkonstruktivistisk perspektiv. Metoden tilrettelægges i dialogen med dig/jer. Samtaler har ofte forskelligt forløb, og mennesker har forskellige værdier, derfor varierer metode og form. Men helt grundlæggende er jeg optaget af at samtalerne styrker dit/jeres mod til at handle og komme et skridt nærmere den ønskede fremtid.

Se mere på www.CharlotteEli.dk Du kan kontakte hende på telefon 3030 7606 og mail@charlotteeli.dk
Hvis du ønsker at få en coachingaftale, kan du ringe eller maile en af vores coaches og aftale et tidspunkt.