Hold dit næste møde eller kursus hos os

Mangler du et sted til dit næste bestyrelsesmøde? Skal du afholde et arrangement, der kræver lidt mere plads? Har du og dine medarbejdere brug for at skifte miljø og få ro omkring et kursus eller en temadag?

Så tilbyder vi leje af lokaler. Vi har 2 større kursuslokaler, begge på 71,5 m2, der kan rumme op til 40 personer. Lokalerne kan lejes på time- eller dagsbasis.

Du er velkommen til at kontakte Mette Uhre Dalum, telefon 93 30 30 93, md@psvidenscenter.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Indgang til PS Videnscenter

Indgang

Foyer

Kursuslokale

Have og terrasse

“Vi fandt de perfekte rammer til vores ledelsesseminar hos PS Videnscenter”

Jeg valgte PS Videnscenter, fordi vi skulle holde et ledelsesseminar, som ikke skulle foregå på arbejdspladsen, men i neutrale omgivelser.

Min oplevelse er helt klart, at PS Videnscenter har nogle meget dejlige og indbydende fysiske rammer. Det lokale, vi var tilknyttet, var rummeligt og behageligt indrettet. Der var blokke, kuglepenne, tavler og gode stole. Store vinduespartier sikrer, at der kom masser af lys og indtryk ind. Forplejningen var i top. Kaffe/the, frugt og vand, herefter en god buffet efterfulgt af kage. Rigtig god service.

Vi har booket PS Videnscenter igen, fordi det lever fuldstændig op til de forventninger, vi har til rammerne for et ledelsesseminar. Alt var klart og på plads, da vi ankom, og det betød, at vi kunne fokusere på vores dag og det indhold, som vi skulle igennem. Derudover skal man blot lige rundt om hjørnet, så kommer man ud til skønne grønne omgivelser med mulighed for en dejlig gåtur.

Jeg vil helt sikkert dele PS Videnscenter i mit netværk og vil tænke det ind i forhold til kommende temadage/seminarer.

Maj-Britt Hellum Petersen
Leder
Opholdsstedet Skovly & Dagbehandlingstilbuddet Skovly Skolen