KURSER  I  FOREDRAG  I  ALLE EVENTS

Kurser

Alle online billetter, der bliver solgt på psvidenscenter.dk, er uden skjulte gebyrer. Siden har et SSL certifikat - hvilket betyder, at du trygt kan handle med os. Har du spørgsmål kan du kontakte PS Videnscenter.

Er du en offentlig virksomhed, tilbyder vi at du kan betale med EAN Betaling. I skal indtaste EAN nummer, referenceperson og rekvisitionsnummer.

Salgs- & Handelsbetingelserne

Retningslinjer ifm. corona

Kursisten skal forevise gyldigt coronapas som skal vise, om kursisten er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer (både PCR- og antigen-test accepteres). Det er undervisers ansvar, at alle kursister fremviser coronapas.

Kurset afholdes i et lokale, hvor der er minimum 4 m2 gulvareal pr. kursist. Kursister placeres, sĂĄ der er minimum 2 meters afstand imellem dem.

Video om PS Videnscenter

Om PS Videnscenter

PS Videnscenter skaber rammerne for faglig udvikling.
Vi udbyder kurser, foredrag og uddannelsesforløb til ledere og medarbejdere i private virksomheder og offentlige organisationer.

Vi tager gerne imod ideer og forslag til kurser og skaber forløb der er tilpasset lige netop de ønsker og behov som I har.

Fysisk er vi nabo til Holbæks smukke naturområde ”Fælleden”, så der er gode muligheder for ”walk and talk”, teambuilding eller fordybelse i fred og ro.

Vi holder til i dejlige lyse lokaler, og vi råder over flere forskellige lokaler af varierende størrelser. Det mindste samtalelokale har plads til 2 personer og de største kursuslokaler har plads til 40 personer.

Vi glæder os til at tage imod jer

Pernille Brandt, daglig leder

Vi samarbejder blandt andet med

GĂĄ aldrig glip af et kursus, tilmeld dig vores nyhedsbrev