Ofte stillede spørgsmål

Tilmelding

Du tilmelder dig et kursus ved først at vælge et kursus fra vores oversigt.  Gå til Billetter nederst i højre side. Klik på +-tasten, det antal billetter du ønsker at købe. Klik herefter på Tilføj til indkøbskurven. Derfra bliver du bedt om at udfylde dine faktureringsoplysninger. Når du har klikket på Afgiv ordre vil du umiddelbart herefter modtage en e-mail som bekræfter din bestilling. Du er nu tilmeldt kurset. Når vi har registreret din indbetaling i vores bank modtager du din(e) billetter via e-mail. Du bedes medbringe disse på kursus-dagen.

Din endelige tilmelding skal foregå via hjemmesidens tilmeldingssystem. Din plads registres ikke som bindende på vores facebook side.

Først modtager du en kvittering for tilmeldelse på e-mail. Når din betaling er gået igennem og er synlig i vores bank, bliver din tilmelding godkendt og du modtager en mail herom sammen med din adgangsbillet. Din tilmelding er ikke gyldig før du har modtaget din tilmeldingsbekræftelse!

Afmelding

Hos PS Videnscenter har vi stor forståelse for, at det kan være nødvendigt at ændre datoer og andre praktiske forhold omkring et arrangement. Vi har faste afbestillingsregler, men er også klar til en dialog omkring de ændringer, der kommer.
Afbestilling mindre end 30 dage før arrangementet afholdelse betales lokalelejen 100%.

  • Afbestilling skal ske pr. mail.
  • Mindre ændringer af deltagerantal kan ske indtil 4 hverdage før arrangementets afholdelse.
  • PS Videnscenter forbeholder sig ret til at opkræve depositum.

Betalingbetingelser: 8 dage netto.

Er du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en anden. Dette meddeles via mail til PS Videnscenter, eller til underviser på det pågældende forløb.

Ved afmelding efter tilmeldingsfrist betales det fulde beløb for deltager. Ved arrangementer uden en tilmeldingsfrist fx foredrag er tilmeldingen bindende ved køb af billet.

Ved længere varende uddannelsesforløb, eller forløb med særlige adgangskrav, kan der være særlige regler omkring videregivelse af deltageplads.

Tilmelding er bindende efter fristens udløb.

Betaling

Hos PS Videnscenter tilbyder vi betaling med bankoverførsel. Det foregår således at du tilmelder dig et kursus og gennemfører købsprocessen. Når du modtager din kvittering for tilmelding på e-mail, overfører du beløbet til vores bank og indtaster dit ordrenummer i overførselsnoten (vigtigt!).
Du modtager en tilmeldingsbekræftelse når dit køb er gennemført. Skal du bruge yderligere bedes du kontakte os på kontakt@psvidenscenter.dk eller tlf. 9330 3093.

Betaling
Reg: 0520
Konto: 0000535028

Kursusbeviser

Når du har deltaget på et kursus modtager du et elektronisk kursusbevis. Ved uddannelses forløb kan der være særlige aftaler omkring dokumentation.

Evaluering

For at sikre os at du har fået det rette udbytte af et kursus eller en uddannelse, er det vigtigt for os at høre din mening. Vi vil derfor efter endt kursus eller uddannelse udlevere et evalueringsskema, som vi håber du vil udfylde.