Ofte stillede spørgsmål

Tilmelding

Du tilmelder dig et kursus ved først at vælge et kursus fra vores oversigt.  Gå til Billetter nederst i højre side. Klik på +-tasten, det antal billetter du ønsker at købe. Klik herefter på Tilføj til indkøbskurven. Derfra bliver du bedt om at udfylde dine faktureringsoplysninger. Når du har klikket på Afgiv ordre vil du umiddelbart herefter modtage en e-mail som bekræfter din bestilling. Du er nu tilmeldt kurset. Når vi har registreret din indbetaling i vores bank modtager du din(e) billetter via e-mail. Du bedes medbringe disse på kursus-dagen.

Din endelige tilmelding skal foregå via hjemmesidens tilmeldingssystem. Din plads registres ikke som bindende på vores facebook side.

Først modtager du en kvittering for tilmeldelse på e-mail. Når din betaling er gået igennem og er synlig i vores bank, bliver din tilmelding godkendt og du modtager en mail herom sammen med din adgangsbillet. Din tilmelding er ikke gyldig før du har modtaget din tilmeldingsbekræftelse!

Afmelding

Hos PS Videnscenter har vi stor forståelse for, at det kan være nødvendigt at ændre datoer og andre praktiske forhold omkring et arrangement. Vi har faste afbestillingsregler, men er også klar til en dialog omkring de ændringer, der kommer.
Afbestilling mindre end 30 dage før arrangementet afholdelse betales lokalelejen 100%.

  • Afbestilling skal ske pr. mail.
  • Mindre ændringer af deltagerantal kan ske indtil 4 hverdage før arrangementets afholdelse.
  • PS Videnscenter forbeholder sig ret til at opkræve depositum.

Betalingbetingelser: 8 dage netto.

Er du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en anden. Dette meddeles via mail til PS Videnscenter, eller til underviser på det pågældende forløb.

Ved afmelding efter tilmeldingsfrist betales det fulde beløb for deltager. Ved arrangementer uden en tilmeldingsfrist fx foredrag er tilmeldingen bindende ved køb af billet.

Ved længere varende uddannelsesforløb, eller forløb med særlige adgangskrav, kan der være særlige regler omkring videregivelse af deltageplads.

Tilmelding er bindende efter fristens udløb.

Betaling

Du kan betale med betalingskort, EAN betaling eller betaling via faktura. Du vælger betalingsmetoden i slutningen af købsprocessen.

Ja – du vælger “Betaling via faktura” i slutningen af købsprocessen.

Betaling
Reg: 0520
Konto: 0000535028

Kursusbeviser

Kursusbevis udstedes ikke på alle vores kurser. Det står beskrevet på det enkelte kursus om du modtager kursusbevis eller ej.